Markiezen

Markiezen zijn een ideale oplossing om de zon uit je woning te weren.

Voordelen van markiezen

Een groot verschil met andere typen schermen is, dat markiezen ook voorkomen dat via de zijkanten zonlicht kan binnendringen. Markiezen houden niet alleen de warmte buiten, maar voorkomen ook verkleuring van je interieur.

Een ander, heel groot voordeel van een markies is, dat je deze bij weer en wind niet hoeft op te halen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat bij harde wind je schade krijgt aan je markiezen.

Zowel in als uitgeklapt hebben markiezen uitstraling, maar uitgeklapt zijn ze bijzonder decoratief. Ze geven direct sfeer!

Bekijk hieronder de video met uitleg over onze markiezen.

De Kroon markiezen

Het gemak van markiezen

Omdat je ze niet bij weer en wind hoeft op te halen, zijn markiezen bijzonder comfortabele zonwering. Je kunt ze bij vrijwel ieder raam laten installeren en in vrijwel alle gevallen kunnen de ramen gewoon open, als de markies naar beneden is. Door de constructie heb je goed zicht naar buiten. Dus gebruikelijk zul je veel minder vaak een markies in- en uitklappen.

Grotere markiezen zijn stevige constructies, dus kunnen zwaar zijn. Dan kun je overwegen er een elektrisch bedieningssysteem bij te nemen.

Ruim assortiment markiezen

Het aanbod aan markiezen is groot en in specifieke situaties is maatwerk denkbaar. Kom daarom eerst naar onze showroom om je goed te oriënteren en te laten adviseren door onze professionals. De prijzen kunnen enorm verschillen en dan is het belangrijk dat je weet wat de verschillen zijn in kwaliteit en duurzaamheid.

Want als je van plan bent je markiezen de meeste tijd naar beneden te laten, dan wil je dat ze, jaar in  jaar uit er mooi uitzien, nietwaar?

Bezoek eerst onze showroom

Bijna alle oplossingen en mogelijkheden kunnen we laten zien in onze grote showroom. Bespreek je thuissituatie en wensen met een van onze specialisten. Passend bij je wensen en budget kunnen we de beste alternatieven naast elkaar leggen.

Onze showroom is 6 dagen in de week open:

  • Amsterdamsestraatweg 602 Utrecht
  • Voldoende gratis parkeerplaatsen
  • 1.000 m2 showroom