Knikarmschermen

Heerlijk genieten van het buitenleven én natuurlijk de schaduw in je huis. Een knikarmscherm is een ideaal zonnescherm! Een knikarmscherm verhoogt niet alleen het wooncomfort buiten, maar ook binnen. En het scherm zal ook positief bijdragen aan de waarde van je woning.

Een knikarmscherm is een comfortabele oplossing

Een knikarmscherm is een praktische oplossing! Je kunt met een uitval van 3 meter je terras overdekken, zodat je overdag heerlijk uit de zon kunt zitten en de zon uit je huis kunt houden. En ’s avonds kun je lekker lang buiten zitten! Met een knikarmscherm kun je dus gemakkelijk 12 tot 15 m2 terras overdekken.

Bekijk hieronder de video met uitleg over onze knikarmschermen.

De Kroon Knikarm zonneschermen

Heb je een nog groter terras? Zelfs tot 10 meter breed en 4 meter uitval is mogelijk. De ideale oplossing dus! En wat een heel groot voordeel is van een knikarmscherm is, de vrije doorloop. Het scherm hangt aan de armen zonder ondersteuning. Je hebt dus volledige vrijheid onder het scherm.

Ruime keuze aan accessoires

Er is een ruime keuze aan comfort-gerichte accessoires, zoals lichtlijsten, eventueel bedienbaar en dimbaar met afstandbediening en heaters.

Kom voor deskundig advies naar De Kroon Zonwering

Een knikarmscherm moet jarenlang meegaan. Het is belangrijk dat u zich goed laat adviseren door onze zonweringspecialisten. We krijgen regelmatig klanten over de vloer die eerder ergens anders een goedkoop scherm hebben aangeschaft en daarna teleurgesteld waren. Vaak ontstaan er al snel problemen zoals het niet goed oprollen van het scherm, verkleuring, scheuren of verbogen armen.

Elektrische bediening is praktisch. Zeker als het scherm groot is, dan is het een behoorlijk zwaar gevaarte en is elektrische bediening geen overbodige luxe. Afhankelijk van de situatie bij je thuis zou een lichtsensor en windmeter uitkomst kunnen bieden. En tegenwoordig zijn er zelfs app's, waarmee je op afstand je scherm in- en uit kunt rollen. 

De meeste tijd is je zonnescherm opgerold. Voor het behoud van het scherm en om te voorkomen dat er verkleurde of verweerde randen op het doek gaan ontstaan, is een volledig gesloten cassette de uitkomst. Bekijk onze oplossingen:

Bezoek eerst onze showroom

Bijna alle oplossingen en mogelijkheden kunnen we laten zien in onze grote showroom. Bespreek je thuissituatie en wensen met een van onze specialisten. Passend bij je wensen en budget kunnen we de beste alternatieven naast elkaar leggen.

Onze showroom is 6 dagen in de week open:

 • Amsterdamsestraatweg 602 Utrecht
 • Voldoende gratis parkeerplaatsen
 • 1.000 m2 showroom

We komen altijd bij u thuis opnemen

Naast dat je een perfect scherm wil, zijn er veel zaken waar we rekening mee moeten houden bij je thuissituatie:

 • Hoeveel ruimte is er boven de pui en onder de dakrand of overstek?
 • Welke bevestigingsmogelijkheden zijn er?
 • Waar kunnen de doorvoeren van elektra komen?
 • Welke uitval is mogelijk voor veilige onderdoorgang?
 • Welke kant is het beste om eventuele motoren of handbediening te plaatsen?
 • Wat is de situatie t.o.v. de wind?
 • Zijn er obstakels?
 • Wat zijn draairichtingen van ramen en deuren?
 • Wat is de situatie in de woonkamer?
 • Welk kleurgebruik en dessins past het beste bij de buitengevel en inrichting in huis?